Kosten traplift

Wat zijn de kosten van een traplift?

De kosten van een traplift zijn erg verschillend. Een traplift is echt een maatwerk. Elke trap is anders en de prijs is daardoor afhankelijk van veel factoren. Hierdoor bestaat er geen standaardprijs.  De kosten worden namelijk onder andere bepaald door: de lengte van uw trap, het aantal bochten in uw trap, de gewenste opties. Keuzes worden bepaald door de gebruiker en de situatie. Wil u meer weten wat een traplift in uw situatie kost? Dan kunt u het beste een afspraak maken met onze trapliftadviseur.

Aan welke prijs moet ik denken?

Natuurlijk kunnen wij u wel een indicatie van de kosten geven. De prijs van een traplift begint bij € 2.795,- incl. BTW. Dit is voor een rechte traplift in de standaard uitvoering voor één verdieping. De maximale prijs voor een traplift met bocht is € 9.000,- incl BTW. Ook hier gaat het om de standaarduitvoering voor één verdieping.

Hoe houd ik de kosten van mijn traplift zo laag mogelijk?

In Nederland zijn er verschillende mogelijkheden om de aanschaf van uw traplift financieel zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u in sommige gevallen in aanmerking van de WMO en PGB komen en zijn er fiscale regelingen waardoor u de kosten van een traplist kunt af kunt trekken. Bent op zoek naar een oplossing voor de korte termijn? Dan kunt u uiteraard ook een traplift huren

Tegelijkertijd doen wij er natuurlijk alles om de kostprijs van onze trapliften zo laag mogelijk te houden, zonder hierbij afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Welke betaalmogelijkheden heb ik bij aanschaf van een traplift?

Wanneer u tot aanschaf van een traplift besluit, zijn er verschillende mogelijkheden om voor de betaling zorg te dragen. Wij zetten dit voor u op een rijtje:

  • U betaald uw traplift zelf.

U kunt ervoor kiezen de traplift zelf in een keer te betalen.Op manier heeft u uw lift snel en eenvoudig in uw bezit. U kunt de kosten die u heeft gemaakt, in sommige gevallen,  bij de belastingdienst indienen als aftrekpost.

  • U betaald de traplift met subsidie.

In Nederland zijn er mogelijkheden om uw traplift met subsidie aan te schaffen. U kunt in sommige gevallen gebruik maken van De Wet Maatschappelijke Ondersteuning of het Persoonsgebonden Budget. Wil u hier meer over weten? Dan kunt u het beste contact opnemen met uw gemeente.

  • U financiert uw traplift.

Heeft u niet direct de beschikking tot financiële middelen en wilt u de traplift bij ons financieren? Dan is dit in klanspecifieke gevallen mogelijk. Wilt u weten of dit voor u ook mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Kostprijs van een traplift.

Ons productieproces is zo efficiënt mogelijk ingericht en wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om het productieproces nog verder te optimaliseren. Op deze manier worden de productiekosten zo laag mogelijk gehouden. Ook zijn de transportkosten, dankzij de efficiënte inrichting van ons transportproces, laag. Zo kunnen wij dan ook een lage kostprijs garanderen voor onze trapliften.

Bespreken mogelijkheden van een traplift?

Wilt u een traplift kopen en weten hoeveel een traplift in uw huis kost? Dan komt onze trapliftenadviseur graag bij u thuis voor een kennismakingsgesprek en beoordeelt wat voor u mogelijk is in uw situatie. Tijdens dit bezoek zal hij, natuurlijk ook in overleg met u, een offerte voor u opstellen . Wilt u een afspraak maken met een adviseur?

Neem contact op