Rechte traplift

Rechte trapliften kunnen alleen in een rechte een rechte lijn bewegen. Deze zijn niet geschikt voor trappen met bochten. De Minivator serie is geschikt voor rechte trappen. Deze serie is in drie uitvoeringen leverbaar. 

  • De Minvator Simplicity

De minivator Simplicity, zoals zijn naam het al doet zeggen, kenmerkt zich in zijn eenvoud en betaalbaarheid , zonde afbreuk te doen aan uw veiligheid. De MinivatorSimplicity laat zich zeer makkelijk bedienen. Ook wanneer u last heeft Van uw gewrichten. Dit model is alleen leverbaar met een zandkleurige stof.

  • De minivator Simplicity+

De Minivator Simplicity+ is de grote broer van de Simplicity. Hij heeft meer automatische functies zoals een automatish opklapbaar voetenplank en automatisch draaifunctie van de stoel. Dit maakt het voor nog makkelijker wanneer u wilt afstappen. U kunt direct afstappen in de richting van de overloop. Hij is verkrijgbaar is 7 kleuren.

  • De Minivator 1000

De Minivator 1000 is gemaakt voor de smalste trappen. Hij is dan ook de smalste traplift die momenteel verkrijg baar is. Als extra kan dit model ook buiten gebruikt worden. Uiteraard heeft de Minivator 1000 ook de automatische functies van de Simplicity+. 

Een rechte traplift kopen kunt u het beste doen bij Trapliftaanhuis. Neem voor meer informatie contact met ons op! Toch liever een traplift huren? Uiteraard behoort dit bij Trapliftaanhuis ook tot de mogelijkheden! Bekijk hier de kosten traplift